Men Fashion
   Начало       ПРОМОЦИИ       ПРОМО ЗОНА       Модели       Контакти   
Men Fashion
Men Fashion
Български  |  English
Потребителско име: Парола:  
Login
Регистрация  |  Забравена парола  
Search

Пазарувай по марка

ANDREW CHRISTIANN2N bodywearGO SOFTWEAR TimoteoC-IN22(x)istCLEVEREROS VENEZIANINarciso UnderwearDT clothesStevenPAPIAUSSIEMundo UnicoGIGO UnderwearДРУГИ

Пазарувай по вид

БЕЛЬОслиппрашкиджоксбоксерипотникбодитенискиБАНСКИСПОРТНО ОБЛЕКЛОкъси панталонипанталонисуитшъртиOUTLETGIFT СЕРТИФИКАТИMULTI PACK

Пазарувай по цена

До 20 леваДо 30 леваДо 40 леваДо 50 леваНад 50 лева
 

Доставка и плащане

Уважаеми клиенти,

Предлагаме Ви безплатна доставка за поръчки над 190 лева

Нашите тарифи и срокове за доставка са:

  • Таксата за доставка на пратки в рамките на София е 5,00 лв.,  за страната 5,00 лв.

  • Всички поръчки за София се окомплектоват и предават на куриерската служба в рамките на следващия ден, а доставката се осъществява в рамките на три работни дни. Ако даден артикул от поръчката не е наличен ще получите уведомителен e-mail.  
  • Всички поръчки за страната се окомплектоват и предават на куриерския офис до края на следващия работен ден, а доставката се осъществява най-късно до пет работни дни. Ако даден артикул от поръчката не е наличен ще получите уведомителен е-mail.
  • Клиентът може да се откаже от поръчката в рамките на до 1 час от генерирането в системата на поръчката. Клиентът трябва да информира доставчика чрез e-mail на пощенската кутия на доставчика info@menfashion-bg.com , че отказва поръчката.
  • Ако дадена поръчка вече е експедирана към клиента и по време на доставката той я откаже, клиентът дължи неустойка в размер на пощенските разходи по доставката.
  • Клиентът може да предяви рекламация в срок до 2 /два/ месеца от датата на установяване на несъответстие между поръчаната и доставената стока. Стоката трябва да бъде върната, с оригиналната опаковка, неизпирана, негладена и нетретирана на химическо чистене. Стоката трябва да бъде върната чрез куриер, като пощенските разходи са за сметка на клиента. Не може да се предявява рекламация за стоки, които са носени от клиента и в рамките на нормалната употреба са претърпели изхабяване. 


 

Начини на плащане


    • Наложения платеж- Вие заплащате поръчката в момента на получаването й, на куриера който ще я достави. За потвърждение на доставката ние ще се свържем с Вас на посочен телефон между 11.00 –18.00 ч. в деня, в който е готова поръчката.
  • *Налично само за доставки в страната  • Във връзка с разпоредбите на Закона за защита на потребителите, чрез регистрацията си в този сайт потребителят се съгласява, че при направа на поръчка той сключва договор за доставка и ако е извършено плащане от негова страна преди изтичането на срока по чл.55, ал.1 от ЗЗП то тази сума ще се счита за гаранционна сума за изпълнението на договора за доставка. Сумата подлежи на връщане по реда на ЗЗП в случай, че потребителят упражни правото си по чл.55, ал.1. Ако потребителят не упражни правото си по чл.55, ал.1, след изтичането на срока по чл.55, ал.1 сумата се приема за плащане по договора(поръчката)

 

 
Специална оферта
Men Fashion
Men Fashion
Men Fashion
BOARD SHORTS 21106
Бански Steven
Men Fashion
44,00 лв.   36,00 лв.

Марки

ANDREW CHRISTIAN
Men Fashion
N2N bodywear
Men Fashion
GO SOFTWEAR
Men Fashion
Timoteo
Men Fashion
C-IN2
Men Fashion
2(x)ist
Men Fashion
CLEVER
Men Fashion
EROS VENEZIANI
Men Fashion
Narciso Underwear
Men Fashion
DT clothes
Men Fashion
Steven
Men Fashion
PAPI
Men Fashion
AUSSIE
Men Fashion
Mundo Unico
Men Fashion
GIGO Underwear
Men Fashion
ДРУГИ
Men Fashion

Плащане

Men Fashion
Men Fashion
Фирмата  |  Доставка и плащане  |  Условия за ползване  |  Размери  |  Men Fashion. All rights reserved.          WebDesignBG